Betaalmethoden

Betalen van je bestelling in de webshop van Love For Rain

We willen dat u veilig en met plezier winkelt, daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Direct nadat je betaling is ontvangen, wordt je bestelling verder verwerkt. Vaak heb je hierdoor je bestelling de volgende dag al in huis! Een bank/giro-overschrijving via internetbankieren komt vaak dezelfde dag bij ons binnen, soms een volgende werkdag. De andere betaalmethoden worden direct uitgevoerd. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen, zie onderstaand overzicht voor meer details.

iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. 

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald. Als je internetbankiert bij een van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren of een PIN-betaling onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Meer informatie over iDEAL
Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

Verwerkingstijd : direct

Bancontact / MisterCash

Een veelgebruikte betalingsmethode in Belgie is Bancontact ook deze betaalmethode ondersteunen wij. 

Verwerkingstijd : direct

Creditcard betaling

Creditcard is na iDEAL de populairste betaalmethode in Nederland. Maar ook wereldwijd. Bij ons kun je betalen met Visa, MasterCard, Maestro én VPay.

Verwerkingstijd : direct

Bankoverschrijving

Via Nederlandse bank- of girorekening op rekeningnummer IBAN: NL53 INGB 0008 6407 96 ter name van Zwaluw's Retail BV.
Overboeking via buitenlandse bank kunt u doen via onze BIC: INGBNL2A en IBAN: NL53 INGB 0008 6407 96 codes.
Bij een overboeking kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd. Vermeld altijd uw bestelnummer dat scheelt ons veel zoekwerk.

Hoe werkt Overboeking?
Je plaatst een bestelling in de webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met overboeking wilt betalen.

T.n.v. : Zwaluw's Retail BV
IBAN: NL53 INGB 0008 6407 96
BIC: INGBNL2A

Verwerkingstijd : 1 tot 2 werkdagen (Nederland)